Kinderen

Voor de kinderen hebben we een uitgebreid programma waar alle leeftijden aan bod komen. Voor de juiste uren kijk op het uurrooster.

Kleuterdans: Samen met de dansjuf gaan de kleuters op ontdekkingsreis in de wereld van dans. Spelenderwijs leren de kleuters de bewegingsmogelijkheden van hun lichaam kennen. Eenvoudige choreografie├źn worden aangeleerd op de nieuwste kleuterhits!
Kidsdance: Op de tonen van toffe, moderne muziek, aangepast aan hun leeftijd, leren de kids alle basisdansbewegingen. Er wordt gewerkt aan hun gevoel voor ritme, lenigheid en danstechnieken. Ook wordt hun creativitieit tijdens de lessen aangesproken.
Funky Dance / Hip hop: Idem maar de bewegingen worden stoerder en er wordt gedanst op de laatste nieuwe songs.
Streetdance: Ingewikkelde been- arm combinaties, popping & locking komen aan bod.
Modern: Een goede danser word je maar als je de danstechniek beheerst. Hier wordt er extra aandacht aan besteed. Er worden moderne choreografie├źn aangeleerd, zowel op rustige als op moderne hedendaagse up-tempo muziek.
Wedstrijdgroep: Met deze dansgroep wordt er competitief deel genomen aan wedstrijden.

Je danst als het ware steeds een nieuwe groep binnen met een hoger niveau, een grotere moeilijkheidsgraad, telkens weer die uitdaging, dit houdt het jaren en jaren boeiend.